Vier je verjaardag in LEGO® stijl

LEGO Verjaardagsfeestjes kunnen worden geboekt voor groepen van 6 tot 8 kinderen vanaf ongeveer 6-7 jaar. Een feestje kost €100,- per groep en duurt 1,5 uur. Het jarige kind ontvangt een LEGO-verrassing en de andere deelnemers gaan ook niet met lege handen naar huis!

Voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten (4-6 jr) kunnen we het verjaardagsfeestje verzorgen. Deze duren wat minder lang (60 minuten) maar volgen verder dezelfde opzet. Deze feestjes kosten €75,-

Voor iedereen een passend feestje

Er zijn veel verschillende thema’s voor de feestjes, er zit voor elke groep wel wat leuks bij. Maar wat je ook kiest, onze enthousiaste begeleiders zorgen er voor dat je bent verzekerd van een geheel verzorgd feestje met limonade en natuurlijk wat lekkers. Leuk en makkelijk! Aan de ouders wordt vanzelfsprekend ook gedacht. Voor hen hebben we koffie of thee terwijl ze van een afstandje mee kunnen genieten. Of nog veel leuker: zelf meedoen!

Hoe ziet een feestje in de LEIS er uit?

De kinderen worden ontvangen in een voor de verjaardag feestelijk versierde ruimte. Er wordt even heel beknopt uitgelegd wat we gaan doen en dan gaan de jongens en meiden lekker snel aan de slag. Ongeveer halverwege krijgen de kinderen een korte pauze voor limonade en een zoete tractatie. Zo’n 5 to 10 minuten voor tijd gaan we heel rustig afronden en opruimen en drinken we nog wat limo. En we sluiten natuurlijk af met het uitdelen van cadeautjes zoals dat hoort bij een verjaardag!

Wil je het feestje graag starten met het eten van taart en uitpakken van kadootjes? Geen probleem. Als je wat vroeger komt zorgen wij voor een ruimte waar je lekker kunt zitten en je feestje op je eigen manier kunt starten.

Reserveren

LEGO Verjaardagsfeestjes duren anderhalf uur en kunnen geboekt worden op woensdagmiddag om 14:00 en 16:15 en zaterdag om 13:30 en 16:00. Voor reserveringen kun je ons bereiken via e-mail of telefonisch op 0594-442116.

Kies uit verschillende thema’s voor jouw perfecte feestje

Minecraft

Bouw een wereld voor Steve! Maak een hut voor de eerste nacht, of speel met de Moohsrooms rond de boerderij. Maar pas op voor de Creepers en de enorme Enderdraak!

Aanbevolen leeftijd: 7+

Elves (NIEUW!)

Stap in de wondere wereld van Elvendale! Eerst gaan we op zoek naar de vier sleutels om daarmee het elvenbos te ontsluiten zodat je daar heerlijk je eigen avonturen kan gaan spelen. En als je het leuk vind, kan je ook nog geschminkt worden als je favoriete elf!

Aanbevolen leeftijd: 7+

Yes, WeDo! (NIEUW!)

Ontdek de basis van robots en programmeren op een speelse manier. Aan de hand van stoere dierenmodellen als een krokodil of een leeuw gaan de kinderen aan de slag met bewegende delen en sensoren. Met speels gemak bouwen ze een interactieve dierenwereld van LEGO.

Aanbevolen leeftijd: 7+

Waanzinnige verhalen

Bouw een fantastisch verhaal en maak daar een prachtige fotostrip van met de LEGO® Education Storyvisualizer software. En natuurlijk krijg je je eigen verhaal mee naar huis! Maak je eigen sprookje of een stoer ruimteavontuur….

Aanbevolen leeftijd: 7+

Licht, camera, actie!

Ben jij de nieuwe Steven Spielberg? We gaan stop-motion filmpjes maken met LEGO. Prachtige sets, een dappere held(in) en een stoer verhaal. Zet de Oscars maar vast klaar!

Aanbevolen leeftijd: 7+

Freewheelen

We gaan onderzoeken hoe je een LEGO auto zo hard en zo ver mogelijk van een helling kan laten rijden. En met wat we hebben geleerd gaan we een eigen Freewheeler ontwerpen voor een heuse racewedstrijd.

Aanbevolen leeftijd: 7+

Slakkenrace

We gaan een hele bijzondere race houden… Met onze zelfgebouwde auto met motor en versnellingen starten we tegelijk op het circuit. Maar de winnaar is de auto die het laatst over de finish gaat! En dat is moeilijker dan je denkt!

Aanbevolen leeftijd: 9+

Blokkenfeest (NIEUW!)

Voor wie dol op spelletjes en uitdagende opdrachtjes is hebben we een superleuke verzameling activiteiten waarbij samenwerken, communicatie en snel denken een vereiste is. Zeer geschikt voor groepen met jonge kinderen!

Aanbevolen leeftijd: 6+

Toffe Tollen (NIEUW!)

Met technisch DUPLO maken we een tol en een machine on de tol te laten draaien. Naast het bouwen en ontdekken met DUPLO gaan de kinderen ook aan de slag met kleurpotloden on hun tollen zo mooi mogelijk te versieren.

Aanbevolen leeftijd: 4-6 jaar

Knallende Karren (NIEUW!)

De kinderen bouwen een auto van technisch DUPLO. Met een zelfgemaakte machine gaan ze die auto een helling op schieten. Na het bouwen, ontdekken en spelen gaan we een spelletje doen met de auto’s.

Aanbevolen leeftijd: 4-6 jaar